
НОВА ЗЕЛАНДІЯ
ЗЕМЛЯ ДИКИХ ПРИГОД І ЕКСКЛЮЗИВНИХ ПРИРОДНИХ ЧУДЕС
ЛОКАЦІЇ: ОКЛЕНД – РОТОРУА – КВІНСТАУН – ФІОРДЛЕНД – ОСТРІВ СТЮАРТ
ТРИВАЛІСТЬ: 12 ДНІВ
Ексклюзивність: закриті маршрути в національних парках, приватні вертолітні екскурсії, зустрічі з маорійськими старійшинами.
ДЕНЬ 1-3:
ОКЛЕНД – ВОРОТА У СВІТ ПРИГОД
ПРОЖИВАННЯ:
The Hotel Britomart – найкращий бутик-готель Нової Зеландії, поєднання екологічного дизайну та преміум-сервісу
ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:
Політ на вертольоті до острова Вайт-Айленд – діючий вулкан із запаморочливими кратерами.
Приватний круїз в затоці Окленда – найкращий спосіб побачити морських мешканців Південного океану.
Ексклюзивна зустріч із сучасними художниками Нової Зеландії у їхніх студіях.
ГАСТРОНОМІЯ:
Вечеря в Clooney Restaurant – авторське меню від шеф-кухаря Тоні Стюарта, натхнене місцевими продуктами.
Приватна дегустація новозеландських вин у особистому погребі винороба.
ДЕНЬ 4-5:
РОТОРУА – КУЛЬТУРА МАОРІ ТА ГЕОТЕРМАЛЬНІ ЧУДЕСА
ПРОЖИВАННЯ:
Treetops Lodge & Estate – ексклюзивна вілла серед лісу з видом на озеро
ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:
Закрита екскурсія у геотермальні зони Вай-О-Тапу – фантастичні пейзажі та гейзери.
Приватна зустріч зі старійшинами маорі в закритому племінному храмі – ексклюзивне благословення.
Традиційний сплав на каное-маорі по річці Вайкато.
.
ГАСТРОНОМІЯ:
Традиційна вечеря Hāngi у приватному маорійському поселенні – приготування їжі під землею на гарячих вулканічних каменях.
Гастрономічний сет в Atticus Finch – сучасна кухня із місцевими продуктами.
ДЕНЬ 6-8:
КВІНСТАУН – АДРЕНАЛІН ТА РОЗКІШ У ГОРАХ
ПРОЖИВАННЯ:
Eichardt’s Private Hotel – один із найексклюзивніших готелів світу з панорамним видом на озеро Вакатіпу
ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:
Політ на приватному вертольоті над озерами Південного острова
Прогулянка по таємному маршруту через льодовики та гірські озера
Ексклюзивна рибалка на гірській річці із зірковим шеф-кухарем, який приготує вам обід.
ГАСТРОНОМІЯ:
Приватна дегустація у виноробні Cloudy Bay – один із найкращих винних будинків світу.
Вечеря в Amisfield Winery & Bistro – дегустаційне меню від шеф-кухаря Вона Вілсона.
ДЕНЬ 9-12:
ФІОРДЛЕНД ТА ОСТРІВ СТЮАРТ – ЗАКРИТА ЕКСПЕДИЦІЯ
ПРОЖИВАННЯ:
Fiordland Lodge – бутик-готель у серці заповідника
ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:
Круїз через затоку Мілфорд-Саунд із доступом до закритих островів.
Закритий трекінг із біологом у найдикішій місцевості Нової Зеландії.
Спостереження за рідкісними жовтоокими пінгвінами, які мешкають лише на острові Стюарт.
ГАСТРОНОМІЯ:
Гастро-тур із добуванням устриць у Тасмановому морі
Фінальна вечеря на відкритому вогні в секретній бухті
ПОВЕРНЕННЯ У КВІНСТАУН АБО ПРИВАТНИЙ ПЕРЕЛІТ У БУДЬ-ЯКУ ТОЧКУ СВІТУ















