top of page
Image by Peter Hammer

НОВА ЗЕЛАНДІЯ

ЗЕМЛЯ ДИКИХ ПРИГОД І ЕКСКЛЮЗИВНИХ ПРИРОДНИХ ЧУДЕС

ЛОКАЦІЇ: ОКЛЕНД – РОТОРУА – КВІНСТАУН – ФІОРДЛЕНД – ОСТРІВ СТЮАРТ

ТРИВАЛІСТЬ: 12 ДНІВ

Ексклюзивність: закриті маршрути в національних парках, приватні вертолітні екскурсії, зустрічі з маорійськими старійшинами.

ДЕНЬ 1-3:

ОКЛЕНД – ВОРОТА У СВІТ ПРИГОД

ПРОЖИВАННЯ:

The Hotel Britomart – найкращий бутик-готель Нової Зеландії, поєднання екологічного дизайну та преміум-сервісу

 

ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:

Політ на вертольоті до острова Вайт-Айленд – діючий вулкан із запаморочливими кратерами.

Приватний круїз в затоці Окленда – найкращий спосіб побачити морських мешканців Південного океану.

Ексклюзивна зустріч із сучасними художниками Нової Зеландії у їхніх студіях.

 

ГАСТРОНОМІЯ:

Вечеря в Clooney Restaurant – авторське меню від шеф-кухаря Тоні Стюарта, натхнене місцевими продуктами.

Приватна дегустація новозеландських вин у особистому погребі винороба.

ДЕНЬ 4-5:

РОТОРУА – КУЛЬТУРА МАОРІ ТА ГЕОТЕРМАЛЬНІ ЧУДЕСА

ПРОЖИВАННЯ:

Treetops Lodge & Estate – ексклюзивна вілла серед лісу з видом на озеро

 

ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:

Закрита екскурсія у геотермальні зони Вай-О-Тапу – фантастичні пейзажі та гейзери.

Приватна зустріч зі старійшинами маорі в закритому племінному храмі – ексклюзивне благословення.

Традиційний сплав на каное-маорі по річці Вайкато.

.

ГАСТРОНОМІЯ:

Традиційна вечеря Hāngi у приватному маорійському поселенні – приготування їжі під землею на гарячих вулканічних каменях.

Гастрономічний сет в Atticus Finch – сучасна кухня із місцевими продуктами.

ДЕНЬ 6-8:

КВІНСТАУН – АДРЕНАЛІН ТА РОЗКІШ У ГОРАХ

ПРОЖИВАННЯ:

Eichardt’s Private Hotel – один із найексклюзивніших готелів світу з панорамним видом на озеро Вакатіпу

 

ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:

Політ на приватному вертольоті над озерами Південного острова

Прогулянка по таємному маршруту через льодовики та гірські озера

Ексклюзивна рибалка на гірській річці із зірковим шеф-кухарем, який приготує вам обід.

 

ГАСТРОНОМІЯ:

Приватна дегустація у виноробні Cloudy Bay – один із найкращих винних будинків світу.

Вечеря в Amisfield Winery & Bistro – дегустаційне меню від шеф-кухаря Вона Вілсона.

ДЕНЬ 9-12:

ФІОРДЛЕНД ТА ОСТРІВ СТЮАРТ – ЗАКРИТА ЕКСПЕДИЦІЯ

ПРОЖИВАННЯ:

Fiordland Lodge – бутик-готель у серці заповідника

 

ЕКСКУРСІЇ ТА УНІКАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ:

Круїз через затоку Мілфорд-Саунд із доступом до закритих островів.

Закритий трекінг із біологом у найдикішій місцевості Нової Зеландії.

Спостереження за рідкісними жовтоокими пінгвінами, які мешкають лише на острові Стюарт.

 

ГАСТРОНОМІЯ:

Гастро-тур із добуванням устриць у Тасмановому морі

Фінальна вечеря на відкритому вогні в секретній бухті

ПОВЕРНЕННЯ У КВІНСТАУН АБО ПРИВАТНИЙ ПЕРЕЛІТ У БУДЬ-ЯКУ ТОЧКУ СВІТУ

Image by Petr Vyšohlíd
bottom of page